9.10.2021

Photowalk Tampere

Tampereen kameraseura kutsuu kaikki valokuvauksesta kiinnostuneet Photowalk Tampere -tapahtumaan lauantaina 9.10.2021 klo 12 eteenpäin. Kävelykierros suuntautuu tällä kertaa Hiedanrannan alueelle. Kävelykierroksen lähtöpaikkana toimii Lielahden kartanon (Tehdaskartanonkatu 38) piha.

Ilmottautumiset 8.10.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tampereenkameraseura@gmail.com. Kävelykierroksella liikutaan rennosti valokuvia ottaen Hiedanrannan alueella, jossa mielenkiintoisia kuvauskohteita ovat esimerkiksi vanha kartanorakennus, graffitein koristellut teollisuusrakennukset, skeittiparkki, sekä tietysti ympäröivä luonto. Kävelykierroksen päätteeksi kokoonnutaan kartanorakennuksen kahvilaan.

Photowalk-tapahtuma on maksuton ja sille ovat tervetulleita kaikentasoiset valokuvaajat. Voit valokuvata haluamillasi välineellä, oli se sitten puhelin tai satavuotias palkkikamera. Kävelykierroksen vetäjänä toimii Matias Kukka.

12.6.2021

Muotokuvaus ulkona -kurssi

Opi luova valon käyttö ulkona tapahtuvassa muotokuvauksessa. Kurssilla opitaan valon suunnan merkitys, taustan sommittelu, pitkän polttovälin hyväksikäyttö, heijastimien käyttö sekä täytesalaman käyttö. Opettelemme myös valonmittauksen niin, että kohde ja tausta valottuvat oikein. Käytetään valotusmittaria kohdistuvan ja heijastavan valon mittaamiseen. Opetellaan valotuksen säätäminen tehokeinona mittaria hyväksi käyttäen.

Kurssipaikka on Hatanpään Arboretum. Kurssille mahtuu enintään 10 henkilöä. Alle 4 henkilön kurssia ei järjestetä. Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen tampereenkameraseura@gmail.com. Kurssi järjestetään 12.6.2021 klo 13. Kurssin kesto on 2-3 h. Hinta 80€ ulkopuolisille, jäsenille ilmainen.

2.–15.2.2021

Valokuvanäyttely "Juhlaa"

Tampereen Kameraseuran värivalokuvia teemalla "Juhlaa". Näyttelyssä on esillä Ilkka Aaltosen, Kai Aarikan, Jenni Salmenojan, Sami Sipilän ja Hans Viebrockin kuvia. Näyttely on avoinna helmikuun ajan ja huvilan aukiolojen mukaan. Ilmainen sisäänpääsy.

4.–31.1.2021

Näyttely Tahmelan huvilassa

Kameraseura järjestää valokuvanäyttelyn tunnelmallisessa Tahmelan huvilassa 4.–31.01.2021.